Leximi

6 vite më parë humbi vajzën nga sëmundja e keqe/ Ditën e dasmës i ulet një flutur mbi fustanin e bardhë: E di është shpirti i vajtës time

Amanda në Britaninë e Madhe po martohej për të dytën herë në jetën e saj me Chip, por në zemrën e saj gjithsesi kishte zbrazëti, pasi kishte humbur vajzën e saj nga së mundja e ka   n ce rit.

Dy vite më parë, vajza e saj Azalee, vetëm gjashtë vjeçe, nuk ia doli dot që të fitojë në be tejën kundër kan cerit. Vajza gjashtëvjeçare nuk kishte mundur ta takonte dot Chip, edhe pse nëna e saj Amanda, do të donte të ishte në një farë mënyre prezent atë ditë.

Gjatë ceremonisë së martesës ndodh diçka e papritur. Çifti kishte përgatitur një numër fluturash që t’i lëshonin në fluturim në përkujtim të vogëlushes Azalee.

Momenti më emocionues ndodh kur njëra nga fluturat ndalon dhe pushon mbi fustanin e bardhë, në krahun e majtë të nënës që po martohej. Kaq ka mjaftuar që ajo të shpë rthejë në lot.

 

MË TË LEXUARAT

To Top