Lajme

E mori vesh dy javë para datëlindjen se kishte sëmundje të ligë, humb jetën 18 vjeçarja

Një adoleshente në Britaninë e Madhe nuk ka mundur ta fitojë b etejën ndaj kan cerit të zor rës së trashë duke u kthyer kështu në vik tim ën më të re në vend nga kjo sëmundje.

Charlotte Simpson ndërroi jetë pak kohë pasi mbushi 18 vjeçe. Para disa muajsh ajo u diag nos tikua me k an cer të zo rrës së trashë, që rezultoi të ishte në një fazë mjaft ag resive.

Charlotte gëzonte një jetë të lumtur me të dashurin Scott Dickison, 19 vjeç dhe familjen e saj, të ëmën Sarah 46 vjeçe, babanë David 48 vjeç dhe vëllanë Elliot 15 vjeçe.

Në tetor Charlotte filloi të ankohej për probleme me stomakun. Ajo u diag no stikua me ka ncer dy javë para ditëlindjes së saj të 18-të dhe katër muaj më vonë, më 22 maj, ka nce ri i mori jetën, teksa gjendej në shtëpinë e saj në Whiteley, Hampshire.

MË TË LEXUARAT

To Top