Rozë

Ishin miq dikur, Monika dhe Iliri janë zënë aq keq/ Aktorja i tha: Qenke njeri shumë i keq!

Një tjetër debat ka eskaluar dje gjatë spektaklit mes Ilirit dhe Monikës. Sh erri nisi për faktin se Iliri ka kërkuar më herët që të jetë në një televotim me Monikën, duke besuar se do ta eliminojë nga shtëpia.

Ky ç'na doli"/ Monika dhe Iliri komentojnë Donaldin - Big Brother Albania  Vip - YouTube

Monika nuk e ka pritur mirë madje e shprehu se ky është presion i hapur, pasi Iliri u ka thënë banorëve që më nxirrni në nominim mua me Monikën.

“Kam menduar se ishe artist, të kam dhënë shumë nga vetja, qenke djalë i keq” ishte akuza e Monikës kundrejt Ilirit. Në këtë debat është përfshirë edhe Donaldi. “Iliri thjeshtë ka gjetur një vend për tu kapur për të marrë pikë” u shpreh ai për Ilirin. “Kjo është situatë tipike e mospërputhjes së karaktereve” u shpreh Balina në fund të debatit Monika-Ilir.

Who will leave the house of 'Big Brother VIP' today? Iliri and Monika say  it bluntly (NAME) - Gossip

MË TË LEXUARAT

To Top