Rozë

Ishte në spital, rrëqeth Çun Lajçi: Unë u ktheva, ai ngjitur me mua jo ishte dy herë më i ri se mua

Artisti Çun Lajçi përfundoi në spital pak ditë më parë për shkak të disa problemeve shëndetësore, të cilat tashmë i ka kaluar.

Çun Lajçi - Kumanovë merrma hakun (Begut) - YouTube

Përmes një postimi në rrjetin social Facebook ai e përshkruan mjeshtërisht ato momente të vështira duke theksuar se ishte në prag të vd ekj es, por kësaj radhe u kthye, ndërkohë që shton se vd ek ja nuk të fal dy herë duke parajmëruar se një shtrim tjetër mund të sjellë probleme më të mëdha për të.

Postimi i plotë:

U ktheva, se ju me deshtët e unë s’mujta pa juve!

Mos harroni, se asht dikush mbi ne që numëron vitet tona, e rrugët i zgjatë, aq sa atij i bahen taman!

Po! Dje vrapova n’spital, si cjapi të ka sapi, por kur u shtrina n’shtratin me plot tela, pej e gë rshanë, e luta ate dikushin:

-Theja Zot briskun ka sapit e lëshoje cjapin maleve me kullotë, se u duhet dhive nesër!

Mendja m’shkoi të Gërlat e Koshutanit. Nuk ngjitesha Gunishtës përpjetë, pa ra n’gjuj e me pi ujë n’rrasa guri!

Jeta qenka e amel dhe e shkurtë, thashë, kur njeni v diq, n’krevatin përballë meje. Ishte dy herë ma i ri se unë, e sytë i mbetën të hapun.

S’qenka ngi jetë, mendova. E paska dashtë shumë, por ajo paska qenë e shkurtë për te dhe e idhët për mua!

Doktoret e provuen shkencën e ilaçet, por, ai mjeku tjetër, mbi re, ai e kishte thye urën e tij. Ai nuk ngjitej si unë Gunishtës së Koshutanit! S’kalonte përtej fatit t’vet!

Nji gjumë e bana mes gërhama vdekjësh, mes shtrengime zemrash dhe me zbardhjen e ditës, u ktheva gjurmëve të djeshit.

Çun Lajçi një pyetje Selmanajt teksa PDK-së i drejtohet: Ju kurrë s'guxuat  me ia pre Serbisë kërthizën - Gazeta Express

MË TË LEXUARAT

To Top