Rozë

Ka një vajzë të vogël dhe është i lidhur tani, gruaja e Ledri Vulës jep përgjigjen epike kur pyetet a e ngacmojnë më femrat

Ledri mbahet si një ndër artistët më simpatik e që ka tërhequr vëmendjen e shumë vajzave për shkak të pamjes së jashtme. Vajzat çmenden pas tij dhe duket se kjo gjë vazhdon edhe tani që ai është i martuar.

Së fundmi Sarën e kanë pyetur në Instagram a e ngacmojnë vajzat edhe tani Ledrin dhe Sara me humor përgjigjet se kjo nuk ndodh fare.

“A e ngacmojnë vajzat Ledrin?”- pyet dikush. “Joooo, jo jo jo, fare, mhm”- ka shkruar Sara.

MË TË LEXUARAT

To Top