Rozë

Kishte paratë e dynjasë, por këngëtari i njohur shkoi dhe i la në bixhoz: Tani jam…

Këngëtari turk ka humbur gjithë pasurinë në bixhoz dhe thotë se nëse do të lindte përsëri nuk do e bënte kurrë.

Serdar Ortaç foli për pendimin e tij më të madh, e që është luajtja bixhoz. Këngëtari Serdar Ortaç tha se është penduar më së shumti në jetë që ka luajtur në lojëra të fatit, madje tha “Nëse do të lindja përsëri, nuk do të rr ezi koja kurrë”.

Serdar Ortaç, eski eşi Chloe'ye yanında kalması için 500 bin TL ...

Ai është bërë emri i fundit i muzikës që ka folur haptas për anën e tij të panjohur, duke u shprehur i penduar që ka luajtur bixhoz.

Këngëtari thotë se nuk mban mend kur ishte i lumtur, Ortaç ka shumë vite që lufton me sëmundjen MS.

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç'tan çok çarpıcı Erdoğan açıklaması ...

MË TË LEXUARAT

To Top