Lajme

Monika nuk lë gjë pa thënë për Antonelën: Kjo biondia po bëhet më keq se ajo…

Teksa po bisedonte me Arjolën, Monika shpeh mendimin e saj për Antonelën.

“Ajo vetëm hedh sytë, na shikon. Kjo biondja është bërë më e rre zikshme se ajo tjetra. Nuk di të them se me çfarë qëllimesh ka ardhur këtu”, tha Monika.

“Kam përshtypjen se gjysma do të dalin në pah tani se ishin të frikësuar. Shpresoj të nxjerrin anët më të mira se tani nuk kanë kujt t’ja lejnë fajin”, i tha Arjola.

Nga ana tjetër kujtojmë se Antonela u gjykua si jo “VIP” kur hyri në BB VIP e për këtë reagoi dhe motra e saj.

MË TË LEXUARAT

To Top