”Nëna e saj është një pastruese që tani është miliardere dhe ka një bankë”/ Ja çfarë i ka ndodhur vajzës së Putin

Pas divorcit nga gruaja e tij Lyudmila, presidenti rus Vladimir Putin nuk tha në publik nëse kishte një dashuri të re, por edhe vitet para flitej për lidhjet e tij të shumta jashtëmartesore. Dyshohet se 18-vjeçarja Luiza Rizova është rezultat i lidhjes së tij me Svetlana Krivonogikh, e cila dikur ishte pastruese dhe tani zotëron … Continue reading ”Nëna e saj është një pastruese që tani është miliardere dhe ka një bankë”/ Ja çfarë i ka ndodhur vajzës së Putin