Lajme

Pamje rrëqethëse nga Turqia/ Stuhia e madhe ka nisur, raporohet për jetë të humbura

Një stuhi e fuqishme ka god itur Stambollin dhe pjesë të tjera të Turqisë të hënën, duke v rarë të paktën një person dhe duke shkaktuar dëme të shu mta në qytetin me 15 milionë banorë.

Një grua u vd iq në lagjen Esenyurt të Stambollit, ku erëra të forta shk atërruan një pjesë të një çatie e cila ra mbi gruan dhe fëmijën e saj, njoftoi agjencia shtetërore turke Anadolu. Fëmija mbijetoi porse me lën dime të ndryshme. Bashkia e Stambolli njoftoi dhe për 3 persona të tjerë të pl agosur.

Në një pjesë tjetër në Stamboll, erërat rrëzuan një objekt, shkulën pemë dhe përmbysën të paktën tre kamionë, raportoi televizioni privat NTV. Të paktën 19 persona u plago sën.

MË TË LEXUARAT

To Top