Sot pasdite u publikua video e Teas në krevat me një mashkull tjetër, reagon dhe Fatjoni: Kjo s’është asgjë, Melisa ka….

Aku zat e Shqipes për faktin se Tea dhe Bearti janë përputhur prej pak kohësh, siç duket kanë qenë të vërteta. Pak më parë, në rrjetjet sociale fotot e dy konkurrentëve Teas dhe Beartit, ku shfaqeshin duke u puthur, bën xhiron e rrjetit. Ndërkohë, në lidhje me këtë ka reaguar edhe ish-konkurrenti i emisionit të … Continue reading Sot pasdite u publikua video e Teas në krevat me një mashkull tjetër, reagon dhe Fatjoni: Kjo s’është asgjë, Melisa ka….