Rozë

S’po duroni dot ta mësoni? Kemali s’ndalet vazhdon me Ejlylit t’i bëj keq, kjo do të ndodhë te ”Lule të Vetmuara”

Mesude sheh Kaderin duke i dhënë para Banus dhe i thotë mos t’i zërë besë.

LULE TE VETMUARA - Tv Klan

Nazan i ofron Nerimanit çfarë të dojë në këmbim që ta zhdukë dosjen që mban të vërtetën tron ditëse. Xhemre dëgjon bisedën mes Nerimanit dhe Nazanit dhe zbulon se ato fshehin një sek ret.

Xhemre mendon se sek reti ka të bëjë me të dhe kërkon të dijë të vërtetën. Songyl vazhdon të mos i flasë Kaderit.

Ja çfarë do të ndodh sot në serialin "Lule të vetmuara"

Feride kërkon për një punë të re. Kemal arrin të ar rat iset nga b ur gu. Selen kërkon nga Kader që të ndajë Gynejin nga Songyli kundrejt një shume të majme parash.

Neriman vendos ta dërgojë Xhemren në një tjetër jetimore. Ejlyl e cila ndodhet në shtëpi përballet me Kemal dhe tr ond itet kur e sheh para syze. Kemal tenton të për dhu nojë Ejlylin. Ejlyl kërkon ndihmën e të motrës për të telefonuar p oli cinë.

Kemal arratiset nga burgu dhe tenton të abuzojë me Ejlylin, të hënën në “Lule të vetmuara”

MË TË LEXUARAT

To Top