Rozë

S’po u lë kureshtja rehat? Kjo do të ndodhë nesër te ”Lule të Vetmuara”, Songyl me Kaderin…

Songyl nuk e fal dot Kaderin dhe hedh të gjitha kujtimet që ka me të. Nazan bën një plan të fr iks hëm. Në jetimore përhapet a l arm për bom bë.

Duken si binjake, “Songyl” prezanton motrën e saj në jetën reale ...

Vajzat dalin të tmer rua ra nga ndërtesa. Xhemre mbetet brenda ndërtesës. Nazan futet në dhomën e Nerimanit dhe kërkon për dosjen.

Xhemre zbulon se Nazan ndodhet atje. Ajo i tregon vajzave dhe përpiqen të zbulojnë të vërtetën. Feride vazhdon të bie në dep res ion për shkak të ngjarjes tra g jike.

Lule te vetmuara – Episodi 58 - Tv Klan

Neriman përpiqet ta fshehë ngjarjen në konvikt por Xhemre është e sigurt që ka dëgjuar zërin e Nazanit. Songyl vazhdon t’i mbajë inat Kaderit ndërsa kjo e fundit është shumë e lënd uar.

Songyl shpëton dhe rikthehet në jetë, ja ç'do ndodhë nesër në ...

MË TË LEXUARAT

To Top