Rozë

U largua dje nga shtëpia e ‘Big Brother’/ Po ky është gjesti prekës që ka bërë Fifi për banorët

Pak minuta përpara largimit Fifi ka vendosur të dhurojë disa nga sendet e saj personale. Si një mënyrë e mirë për të kujtuar këtë eksperiencë, Fifi ka dhuruar produkte apo vehsje për secilin prej banorëve.

Kjo gjë fillimisht u kundërshtua nga banorët por disa minuta më pas ato e pranuan këtë gjest me përlotje dhe nostalgji.

Pas largimit të Fifit, në shtëpi kaploi heshtja dhe mërzitia. Ata janë përpjekur të ngushëllojnë njëri-tjetrin për këtë ngjarje të papritur.

Knëgëtarja gjithashtu i tregoi banorëve dhe vendin ‘’sekret’’ ku ajo kishte fshehur cigaret.

MË TË LEXUARAT

To Top