Rozë

U tha nga mjekët se gëzon shëndet të plotë, por reagon familja e Luizit: Një nga gjërat më të vështira në jetë

Luizi ishte në spital dje. Rrëfimi i tij ka surprizuar të gjithë banorët dhe publikun. Mjekja tha se ai ka shëndet të plotë.

Por të afërmit e Luizit, të cilët menaxhojnë rrjetet sociale të tij, kanë reaguar me një foto të këngëtarit. “Një nga gjërat më të vështira në jetë është të kesh në zemër, fjalë që nuk mund t’i thuash.

Edhe banorët kanë mbetur në shok pas rrëfimit të Luizit, i cili thotë se nuk është i sëmurë , por ndihet i fr ikësuar se thotë se ka pasur të njëjta simptoma si shoku i tij i sëmurë.

MË TË LEXUARAT

To Top