Rozë

Xhensila dhe Besi zbulojnë gjininë e fëmijës së dytë

Ditën e sotme me një video për ditëlindjen e pestë të Ajkës, Xhensila konfirmoi lajmin se do të bëhet nënë sërish.

Gjatë festës së ditëlindjes së Ajkës, Besi dhe Xhensila kanë zbuluar edhe gjininë e fëmijës së dytë.

Dyshja do të bëhen më një djalë, siç e kanë treguar edhe tollumbacat blu të hapura nga kutia surprizë për Ajkën, e cila do bëhet me vëlla.

MË TË LEXUARAT

To Top