Rozë

Bëri 7 shkolla edhe pse ka lindur 5 djemë dhe 2 vajza/ Kjo është gruaja e tretë e një prej burrave më të pasur në botë

Shejh Moza bint Nasser ose gruaja e Emirit të Katarit është dalluar gjithmonë për stilin, bukurinë dhe arsimimin e saj.

Ajo është një nga tre gratë e Emirit të Katarit dhe ka gjithmonë vëmendjen e mediave botërore. Ajo ka pesë djem dhe dy vajza, dhe u martua në moshën 18 vjeç në 1977.

Shejh Moza bëri për vete publikun botëror me stilin e saj të veçantë, por edhe me qëndrimin, të cilin gjithmonë e shpreh qartë duke mbajtur fjalime në institucionet kryesore politike dhe shoqërore. Thuhet se ajo është dashuria më e madhe e Sheik Hamad bin Khalifa Al Thani.

Deri më tani Moza ka shtatë doktoratura dhe është një nga zonjat e pakta që vesh të koleksioneve të fundit. “Chanel”, “Givenchy” dhe “Dior” janë shtëpitë e saj të preferuara të modës dhe disa nga veshjet kushtojnë 30,000 dollarë secila, ndërsa disa madje edhe 100,000 dollarë.

MË TË LEXUARAT

To Top