Leximi

(Foto) Bleu shtëpi të re/ Burri vë duart në kokë kur zbulon se çfarë fshihej në muret e shtëpisë së tij

Një pronar shtëpie është tron ditur nga ajo që ka gjetur të fshehur në murin e banesës së tij të re. Ai ka zbuluar një shënim brenda një kukulle lecke që që ndodhej në murin e pronës së tij të re.

Sipas Daily Mail, Jonathan Lewis kishte marrë çelësat e shtëpisë së tij të re në Walton Surrey, kur vendosi të kontrollonte hapësirën nën shkallë.

32-vjeçari theu murin me çekiç dhe zbuloi një kukull që përmbante një mesazh.

“I dashur lexues/pronar i shtëpisë, faleminderit që më li rove. Emri im është Emily. Pronarët e mi origjinalë jetuan në këtë shtëpi në vitin 1961. Nuk u pëlqeja dhe duhej të shkonin. E tëra që bënë ishte këndimi dhe ishin të gëzuar.

Lewis thotë se miqtë i kanë propozuar ta hedh shtëpinë në shitje dhe të largohet, por që ai e ka marrë me sportivitet dhe e konsideron thjesht një shaka.

MË TË LEXUARAT

To Top