Lajme

Kryeministri i Britanisë së Madhe degjeneron Putin: Ai ka frikè nga Ukraina

‘’Vladimir Putin pus htoi Ukrainën sepse Ukraina ka shtyp të lirë, zgjedhje të lira dhe presidenti rus është i tm erruar se modeli ukrainas mund të zërë vend në Rusi”, ku v riten kundërshtarët politikë’.

Kështu është shprehur kryeministri britanik Boris Johnson, duke folur në konferencën pranverore të Partisë Konservatore në Blackpool.

“Përpjekja për të normalizuar marrëdhëniet me Putinin pas luf tës në Ukrainë, siç bëmë në vitin 2014, do të ishte një gabim kol osal”, shtoi ai.

MË TË LEXUARAT

To Top