Rozë

Luizi fyhet keq nga maestro: Po iki ore ti, se mezi gjete nuse

Luizi dhe Maestro kanë debatuar gjatë gjithë ditës sot, pasi Luizi e ka cilësuar atë si “zarin” e tij në lojë. Deklarata e Luizit ka nervozuar Maestron, i cili ka thënë se pretendimi nuk është i vërtetë dhe se ai nuk është zar i askujt.

Për rrjedhojë dyshja kanë hedhur vazhdimisht batuta ndaj njëri-tjetrit sot. Me ironi, Maestro i ka thënë Luizit: Ti mezi gjete nuse, e jo më zar.

Pjesë nga debati Luiz-Maestro

Maestro: Ai paska zare, o perëndi!

Luizi: Ty te kisha por nuk ishe i denjë.

Maestro: Ti mezi gjete nuse , e do gjesh zara. Je i dobët. I erdhi dita lulushit të ketë zara.

Luzi: Unë teka pullë një zar kam, ai është Armaldo. Siç e dini nga Gramshi.

MË TË LEXUARAT

To Top