Rozë

Qau shumë/ Luizi merr mesazh nga mbesat dhe motra, i erdhi dhe kunati nga Amerika

Luizi u surprizua përmes një video-mesazhi nga mbesat dhe motra e tij. Ai u përlot menjëherë dhe u shpreh se e ka marrë shumë malli dhe është kurioz të di mendimin e tyre për lojën e tij në shtëpi.

Motra dhe mbesat përshëndesin Luizin nga SHBA, ai përlotet/ Surprizohet nga kunati i tij

Luiz: Më ka marrë malli kur ata më kritikojnë për diçka, apo kur më vënë në dukje një gabim.

Pas video-mesazhit, Luizi u surprizua nga kunati i tij. Ai u shpreh se janë shumë miq bashkë dhe se Sokoli ka qenë vëlla dhe gjithçka për familjen e tij.

MË TË LEXUARAT

To Top