Lajme

U larguan për një jetë më të mirë, 10 vjeçari shqiptar ndër ron je të në mes rrugës/ Babai në gjendje të rëndë

Një aks.ident tra.gjik me pasojë vd.ekjen e një 10-vjeçari shqiptar ka ndodhur në mesnatë në Itali, ndërsa babai i fëmijës ndodhet në gjendje të rëndë në sp.ital. Aks.identi ndodhi në Petritoli, Fermo.

40-vjeçari shqiptar banues prej shumë vitesh në Itali ishte duke udhëtuar së bashku me djalin me një “Fiat Panda” në momentin që humbi kontrollin e makinës duke dalë nga rruga.

Makina u përplas me një mur dhe u përm bys, ndërsa rezultoi fata le për djalin e 40-vjeçarit që si pasojë e go ditjeve humbi je tën në vend.

Mediat italiane theksojnë se përp lasja ishte aq e fortë sa fëmija doli nga makina, ndërsa i ati u bllokua duke u nxjerrë kur mbërriti zj arrfikësja në vendin e ngjarjes.

MË TË LEXUARAT

To Top