Leximi

Lindën të kapura prej dore, shikoni se si duken sot dy binjaket që habitën botën: Dashuria e tyre e rrallë

Të gjithë i mbajnë mend dy binjaket të cilat në momentin e lindjes ishin të kapura për dore. Ato që nga lindja qëndruan afër njëra tjetrës, e kapja e dorës rezultoi edhe ndër vite.

Newborn twins holding hands captured in amazing photo - MadeForMums

Tashmë Jenna dhe Jillian jane rritur dhe janë po aq të lidhura me njëra-tjetrën si në ditën e parë. Kapja e dy motrave dorë për dore i emocionoi të gjithë të pranishmit në spital, por edhe të gjithë ata që u njohën me fotografinë e dy vogëlusheve.

Por shikoni se si duken ato sot.

Twins Born Holding Hands 2 Years Ago Are Now Closer Than Ever | Bored Panda

MË TË LEXUARAT

To Top